Brood | Krentenbol

1.10

Ontdek de heerlijke smaak van onze krentenbollen, dagelijks vers gebakken door Bakkerij Geertsema in Muntendam. Deze traditionele lekkernij is rijkelijk gevuld met sappige krenten en biedt de perfecte balans tussen zoet en zacht, waardoor elke hap een genot is.

Bij Bakkerij Geertsema staan vakmanschap en kwaliteit voorop. Onze krentenbollen worden met zorg bereid, gebruikmakend van de beste ingrediënten en traditionele technieken. Hierdoor geniet je elke dag van een versgebakken krentenbol die zowel zacht als vol van smaak is.

Met hun rijke vulling van krenten en luchtige structuur bieden onze krentenbollen een authentieke smaakervaring. Ze zijn een favoriet bij jong en oud en passen bij elke gelegenheid, van ontbijt tot lunch of gewoon als tussendoortje.

Artikelnummer: 87182150076 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Onze heerlijke krentenbollen zijn de perfecte traktatie voor elk moment van de dag. Royaal gevuld met krenten, bieden ze een heerlijke balans. Geniet van de klassieke smaak die bij velen geliefd is.

Dit product is 0 dagen houdbaar en daardoor zeer bederfelijk. Geniet er dus direct van! De krentenbollen worden voorverpakt verkocht, zodat ze direct klaar zijn om mee te nemen.

De krentenbollen bevatten suiker(s), zoetstof(fen), zoethout en aspartaam (een bron van fenylalanine). Dit product is doorstraald en bevat genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s).

Let op! Dit product bevat de allergenen gluten, melk en rogge.